nl-NLfr-FR

CGM CompuFit Software

your key to success

Algemeen

CGM CompuFit is een innovatieve ontwikkelaar van software voor de Belgische ziekenhuizen, zorgcentra en privépraktijken. CGM CompuFit biedt oplossingen voor het medisch, verpleegkundig en revalidatiepatiëntendossier.

Visie

Via de interne transparante communicatie en de samenwerking met onze gebruikers, blijft onze software continu evolueren. We beschouwen onze klanten als onze partners die de sleutel vormen tot ons succes.

Onze missie

Patiënten dienen de zorg te krijgen die ze nodig hebben!
Dat is het uitgangspunt voor de modernisering van de zorg.
CGM CompuFit streeft ernaar om via innoverende IT-oplossingen en ondersteunende diensten het patiëntenzorgproces te optimaliseren.

Onze aanpak

U kent als geen ander uw eigen organisatie. Wij vinden het belangrijk om heel nauwgezet naar uw verhaal te luisteren. We willen uw businesscase en de drijfveren erachter goed begrijpen. De context is minstens even belangrijk als de businesscase zelf. CGM CompuFit heeft niet enkel hoog opgeleide medewerkers in huis, maar beschikt tevens over bijzonder veel projectkennis in deze sector. Onze kennis en ervaring stellen wij graag ter beschikking om uw project nog creatiever en innovatiever te maken door gebruik te maken van ons dynamisch CGM Oxygen-platform, ontwikkeld in Microsoft .NET-technologie. Het verder uitbouwen van de toepassing gebeurt door een multidisciplinair team.