nl-NLfr-FR

CompuFit Software

your key to success

Het begin

CompuFit zag het licht in 1991 als eenmanszaak, evolueerde in 1996 tot een bvba en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf waar kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan.
Oorspronkelijk waren onze inspanningen vooral gericht op de zelfstandige kinesitherapeuten. Onze research concentreerde zich op een 'All-in-one' pakket voor administratie en boekhouding, die het grootste gedeelte van de omzet wegdroeg. Ook de hiervoor vereiste hardware werd met mondjesmaat verdeeld. Deze software werd een succes en CompuFit groeide, met meer dan 6.000 gebruikers, uit tot marktleider in de ontwikkeling van software voor de zelfstandige kinesitherapeuten.
Maar CompuFit veranderde van koers en breidde uit naar andere medische toepassingen voor logopedisten, osteopaten, psychologen, ...
Met de intrede van de nieuwe eeuw zag RevaPro het licht. De totaaloplossing voor de administratieve taken van de revalidatiedienst in ziekenhuizen, revalidatiecentra en bejaardentehuizen. Vandaag de dag zijn we tevens marktleider voor de revalidatiesector in ziekenhuizen.
Revalidatie werd snel ruimer bekeken. Via het Oxygen-platform automatiseerden we niet enkel de revalidatiedienst, maar ook de verpleegafdeling. Deze werden nog verder aangevuld met een centrale agenda en planningssysteem. 
Ons recentste project spitst zich toe op de ontwikkeling van webapplicaties, zodat zorgverstrekkers en patiënten vanop afstand kunnen werken.

Groei

Het succes van CompuFit kunnen we voornamelijk toeschrijven aan volgende twee factoren:
  • CompuFit is innovatief. We volgen de technologische evoluties nauw. Onze toepassingen worden snel aangepast aan innoverende technologieën.
  • De kwaliteit van ons product. Alle pakketten voldoen ruimschoots aan de eisen van onze gebruikers en overheid.

Productgamma

Het productgamma van CompuFit kunnen we onderscheiden in twee groepen:
  • privépraktijken: kinesitherapeuten, logopedisten, psychologen, osteopaten, ...
  • instellingen: revalidatie-, medische- en verpleegafdeling. Het Oxygenplatform biedt hiervoor de oplossing.
Het Oxygenplatform biedt hiervoor de oplossing.

Ontwikkelingsfilosofie

Ook in kwaliteit loopt CompuFit voorop. De onderneming stelt zeer hoge eisen aan haar producten. Vóór wij een toepassing op de markt brengen, wordt deze eerst uitvoerig getest bij één of meerdere van onze pilootklanten. Het spreekt voor zich dat deze werkwijze ons heel wat gegevens over de praktische werking van het programma oplevert. Aan de hand van de testresultaten, die op deze manier verzameld worden, kunnen wij het pakket aanpassen zodat nog beter aan de behoeften van de gebruiker tegemoet gekomen wordt. Het succes van deze procedure is overduidelijk. Het levert ons de beste testbasis om na te gaan hoe het programma in de praktijk reageert en biedt de meest sluitende garantie dat de toepassing perfect aan de behoeften van de gebruiker voldoet.
Bovendien volgen wij continu de laatste technologische vernieuwingen. Al onze programma’s zijn beschikbaar onder Windows VISTA/7/8.
CompuFit streeft ernaar steeds een goede service te bieden. Klantvriendelijkheid is voor ons zeer belangrijk. Reeds 20 jaar is CompuFit een betrouwbare automatiseringspartner. Producten van hoogstaande kwaliteit afleveren is voor ons een must.

Ondersteuning

Om tot een optimale service te kunnen komen, wordt veel aandacht besteed aan de begeleiding van onze klanten. CompuFit wilt niet zomaar een softwareleverancier zijn. Vanuit onze praktijkervaring beseffen wij beter dan wie ook dat automatisering een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij steun tijdens het integrale automatiseringsproject.
Uiteraard zijn alle functies ook uitgebreid beschreven in de bijbehorende documentatie.
Sommige van onze nieuwe gebruikers stappen over uit een andere administratieve toepassing. Indien mogelijk voert CompuFit de conversie van uw oorspronkelijke database uit.

Services

CompuFit verleent diensten in het traject van aanschaf tot implementatie en gebruik van onze software. Het dienstenaanbod is ondergebracht in drie afdelingen: Consultancy, Opleidingen en Support.
Ondersteuning bij het bepalen of de software van CompuFit passend is voor uw praktijk of instelling wordt geboden door de 'Afdeling Consultancy'.
De 'Afdeling Opleidingen' biedt u naast een uitgebreid aanbod aan groepstrainingen ook de mogelijkheid tot groepstrainingen op maat, maar ook individuele opleidingen in onze kantoren als opleidingen bij de klant ter plaatse.
De 'Supportafdeling' verleent telefonische ondersteuning en e-mailsupport. De PC wordt in de meeste gevallen op afstand overgenomen, zodat de zorgverstrekker zijn therapieën kan verderzetten terwijl de supportdienst de problemen oplost. Hierdoor kan CompuFit een snelle, adequate ondersteuning aan haar gebruikers bieden.